Bedrijfsfotografie

Jouw bedrijf is uniek, en het verdient foto’s die dit op een krachtige manier laten zien.

Jouw bedrijf is uniek en het verdient krachtige foto’s. Professionele bedrijfsfotografie helpt je hierbij. Wil je graag het verhaal achter jouw bedrijf in beeld vertalen? Als bedrijfsfotograaf of businessfotograaf begrijp ik wat beelden voor jou (en je klant) betekenen.

Met 24 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen een keiharde concurrentiële laboratoriumwereld, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is je te onderscheiden van de massa.

Ben je op zoek naar die professionele en collegiale bedrijfsfoto’s voor jouw bedrijven en events? Van professionele zakelijke portretten tot dynamische sfeerfoto’s, elke foto ademt de unieke identiteit van jouw bedrijf.

Benieuwd naar wat onze zakelijke fotografie voor jou kan betekenen? Laten we een dialoog starten en samen de visuele kracht van jouw bedrijf ontdekken!

Events & reportages

Een personeelsfeest, beurzen, festivals, een sportevent, noem maar op. Als jij het kan bedenken, kan ik het als event fotograaf zeker fotograferen.

Branding shoot

Zoek je die creatieve bedrijfsfotograaf die de juiste sfeer kan creëren binnen jouw huisstijl ? Die fotograaf die de identiteit van jouw onderneming en jouw branding ondersteunt?

Jouw bedrijfsfotograaf en Personal Branding fotograaf

Website & social shoot

Professionele fotografie voor jouw social media en website, moet dat echt? Jazeker, of course. Wil je eruit springen?

Heb ik wel die specifieke businessfotografie nodig?

Als het gaat om bedrijfsfotografie, maak je dan mogelijks de volgende fouten?

  • Het gebruik van te veel stockafbeeldingen?
  • Het niet tonen van teamleden of foto’s van het kantoor?
  • Het gebruik van slechte kwaliteit en verkeerd formaat media?

Dit zijn allemaal grote fouten op het gebied van zakelijke fotografie en kunnen leiden tot:

  • Het afstoten van potentiële klanten
  • Een slordige uitstraling en schade aan jouw merk
  • Vertraging van je website
  • Schade aan uw SEO-inspanningen

Daarom is het verstandig om te investeren in een professionele bedrijfsfotograaf omdat:

  • Deze fotograaf met je meedenkt, jouw noden in kaart brengt en vertaalt naar beelden.
  • De strategische aanpak van de businessfotograaf en visuele aantrekkelijkheid van de foto’s top is.
  • Je kan communiceren met jouw potentiële klanten en werknemers op jouw gewenste niveau.

Een zakelijke fotoshoot met een ervaren fotograaf voor je bedrijf zal helpen om je merk te versterken en je online aanwezigheid te verbeteren.

Bedrijfsfotografie in beeld

“Skill in photography is acquired by practice not by purchase”

“Eyes like a shutter, mind like a lens”

Cadeaubon voor zakelijke fotoshoot?

‘t Is eens iets anders. Verras je team, verras je collega’s met een zakelijke fotoshoot. Zo’n fotoshoot kan je zien als een deel van een event, als een toffe beleving, als een bonus voor goede prestaties.

Wie is Katia?

Foto van katja
Mensenmens

Een superenthousiaste, gepassioneerde, positieve, creatieve, menslievende multipotential. Een mensenmens pur sang die van kindsbeen af met haar camera is vergroeid. Tekenen, schilderen en fotograferen, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik zie mensen graag, ik zie iedereen die voor mijn lens komt graag. Believe it or not, so true. Zo pak ik de zieltjes en verwerk ze in mijn beelden

De fotograferende wetenschapper

Go with the flow en ik kwam altijd waar ik moest zijn. Als bioingenieur met een doctoraat in de diergeneeskundige wetenschappen, bleef ik eeuwige student. Avondschool leerkracht lager onderwijs, vrije ateliers schilderen, avondschool fotografie in het KTA in Aalst, KISP Mariakerke, continue bijscholing via workshops van topfotografen, nationaal en internationaal. En ofcourse autodidact, wat ik niet weet, zoek ik op, maak ik me eigen.

Natuurliefhebber en avonturier

Van jongs af aan heb ik de wereld afgereisd, andere culturen gesmaakt, en altijd het avontuur dichtbij de natuur opgezocht. Ik ben aangestoken, er is geen antidote, de reismicrobe heeft me in haar macht. Ik geef me over.

Gekke mama

Moeder van mijn 2 hartjes, de king en de viking, my kids, mijn alles. Ze groeien boven mijn hoofd en ontwikkelen sterke persoonlijkheden. Als ik hen kan fotograferen, dan lukt dat met jou zeker, trust me.

Jouw fotograaf

Na een parcours van 24 jaar in leidinggevende functies binnen de laboratoriumwereld, heb ik knopen doorgehakt en bruggen opgeblazen. Ik ben goed geland en leef mijn droom, adem mijn passie. Met die adem blaas ik jouw shoots alle leven in.