Familie fotoshoot

Here is my everything in one photograph

Wanneer had je jouw laatste familie fotoshoot of gezinsshoot. Je hebt een wirwar van allemaal snapshots maar eigenlijk nooit een mooi samenhangend beeld die jullie als gezin of als familie weergeeft op een moment in de tijd. Hoe leuk is het om te kunnen terugblikken naar een ganse evolutie die iedereen heeft gemaakt. Zeker met opgroeiende kids. Die veranderen om de haverklap en voor je ‘t weet groeien ze over je schouder of hebben ze zelf een partner en kroost. Zo’n fotoshoot van je gezin is ook nog eens een fantastische belevenis.

Wat kan ik als familiefotogaaf voor jou doen?

Weddingshoot

Ik hou ervan om de fotografie van jullie huwelijk spontaan, ongedwongen, puur natuur, stylish if you wish, nikske geforceerd, in beeldtaal te vertellen.

loveshoot, koppelfotoshoot

Loveshoot

“So in love”, je wil het van de daken schreeuwen. Je wil het ook vereeuwigen om altijd te kunnen terugblikken. Een romantische fotoshoot voor jullie als koppel, hoe tof is dat.

communieshoot, kinderfotograaf

Communieshoot

Ik ben een echte kinderfotograaf. Dat komt goed van pas voor jouw communieshoot. Communie of Lentefeest, what’s in a name, de shoot is hetzelfde.

kinderfotograaf, communiefotografie

Ik maak heel graag de fotoshoot voor jouw gezin/familie.

familiefotograaf

Als mama van 2 stoere boys en als leidinggevende in een vorig leven, ben ik jouw gezinsfotograaf bij uitstek met massa’s geduld. Ben je een klein gezinnetje of kom je graag langs met de ganse familie om eindelijk dat ultieme familieportret te maken waar iedereen deftig op staat. Als familiefotograaf haal ik alles uit de kast om jullie portret mooi in compositie te brengen. Ik ben mijn eigen animatie of krijg vaak hulp van kids of ouders om over mijn schouders de gekste toeren uit te halen. Het resultaat is altijd een geslaagd portret van om het even wie voor de lens beweegt.

Stijve harken fotografie is voorbij. Het mag al eens wat losser, je mag bewegen, je mag zeker lachen, gekke bekken trekken en mekaar graag zien. In jouw gezinsfotoshoot of familiefotoshoot neem ik de tijd om de gezinnen apart, de kids apart, wie maar wil apart en samen te fotograferen. Dolle pret is gegarandeerd.

Raar maar waar, ik durf wel eens een goed weer garantie erbij geven. 

Ik transporteer mijn materiaal met een stevige bolderkar die alle terreinen aankan. Jouw props, knabbels en drankjes, zelfs misschien één van de kids kan hierin vervoerd worden.

De paraplu’s zijn mijn verzekering tegen slecht weer, echt, really.

Life is like a camera

Focus on what’s important

Capture the good times

Develop from the negatives

And if things don’t work out

Take another shot

Familiefotografie in beeld

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye” D. Parker

Cadeaubon voor een familie fotoshoot?

cadeaubon fotograaf

‘t Is eens iets anders. Iedereen heeft al zoveel. Het zoveelste cadeautje belandt ergens in een kast of worst case in de kringloopwinkel. Je kan iemand oprecht blijmaken met een cadeaubon voor een fotoshoot. Je kan samenleggen met familie of vrienden, of je kan er zelf ééntje aanschaffen. Ik ben heel flexibel, alles is mogelijk.

Wie is Katia?

Foto van katja
Mensenmens

Een superenthousiaste, gepassioneerde, positieve, creatieve, menslievende multipotential. Een mensenmens pur sang die van kindsbeen af met haar camera is vergroeid. Tekenen, schilderen en fotograferen, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik zie mensen graag, ik zie iedereen die voor mijn lens komt graag. Believe it or not, so true. Zo pak ik de zieltjes en verwerk ze in mijn beelden

De fotograferende wetenschapper

Go with the flow en ik kwam altijd waar ik moest zijn. Als bioingenieur met een doctoraat in de diergeneeskundige wetenschappen, bleef ik eeuwige student. Avondschool leerkracht lager onderwijs, vrije ateliers schilderen, avondschool fotografie in het KTA in Aalst, KISP Mariakerke, continue bijscholing via workshops van topfotografen, nationaal en internationaal. En ofcourse autodidact, wat ik niet weet, zoek ik op, maak ik me eigen.

Natuurliefhebber en avonturier

Van jongs af aan heb ik de wereld afgereisd, andere culturen gesmaakt, en altijd het avontuur dichtbij de natuur opgezocht. Ik ben aangestoken, er is geen antidote, de reismicrobe heeft me in haar macht. Ik geef me over.

Gekke mama

Moeder van mijn 2 hartjes, de king en de viking, my kids, mijn alles. Ze groeien boven mijn hoofd en ontwikkelen sterke persoonlijkheden. Als ik hen kan fotograferen, dan lukt dat met jou zeker, trust me.

Jouw fotograaf

Na een parcours van 24 jaar in leidinggevende functies binnen de laboratoriumwereld, heb ik knopen doorgehakt en bruggen opgeblazen. Ik ben goed geland en leef mijn droom, adem mijn passie. Met die adem blaas ik jouw shoots alle leven in.