Huwelijksfotograaf Gent en Oost-Vlaanderen

Jullie huwelijk is een uniek moment vol liefde en emoties. Als huwelijksfotograaf uit Gent leg ik jullie mooiste herinneringen vast.

Leg jullie perfecte momenten vast met passie en stijl!

Elke blik, elke lach, elk magisch moment wordt met passie en stijl vereeuwigd. Ik ben er om jullie fantastische verhaal te vertellen. Samen creëren we herinneringen die de tand des tijds doorstaan. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Contacteer me en we maken jullie droomhuwelijk werkelijkheid.

Huwelijksfotograaf uit Gent

Die klik ? met jouw trouwfotograaf, jawel uit regio Gent, is superbelangrijk.

Of het nu gaat om een intieme ceremonie, een groots feest of een romantische fotoshoot, ik leg zo graag jullie liefdesverhaal vast op een unieke en betekenisvolle manier.

Ik hou ervan om de fotografie van jullie huwelijk spontaan, ongedwongen, puur natuur, stylish if you wish, nikske geforceerd, in beeldtaal te vertellen.

Zie je het al volledig voor je? Ik ook.

Huwelijksfotografie in beeld.

“I would find you in any lifetime”

“Together is our favorite place to be”

Trouwfotografie op jouw maat

Is je huwelijk al volledig netjes gepland een jaar vooraf ? Of ben je net het tegenovergestelde en schiet je nu pas wakker ? Heb je de huwelijksfotograaf er graag bij vanaf het moment dat de bruid zich opmaakt tot de laatste druppel zweet is uitgedanst op de dansvloer ? Of hou je van meer intieme momenten met je familie en een mooie heel persoonlijke huwelijksceremonie ?

Als trouwfotograaf uit Gent, pas ik mij aan aan ieders wensen. Kerk, ceremonie, feestje, etentje, loveshoot, alles apart of lekker gemixt op 1 dag, de fotografie van jullie bruiloft zal supertof zijn.

No stress, ik help jullie heel graag bij de shoot. Verder verdwijn ik in het decor en zie je achteraf op de beelden dat ik alom aanwezig was.

Huwelijksfotogaaf, mijn aanbod

Subtiel

 • Kennismakingsgesprek
 • 4 uur fotografie (doorlopend)
 • Nabewerking in Lightroom/Photoshop
 • Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
 • Persoonlijke online galerij
 • Mini verrassingsalbum
 • Inclusief BTW
 • Exclusief verplaatsingskosten

Betoverend

 • Kennismakingsgesprek
 • 8 uur fotografie (doorlopend)
 • Nabewerking in Lightroom/Photoshop
 • Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
 • Persoonlijke online galerij
 • Mini verrassingsalbum
 • Fotoslideshow op muziek
 • Inclusief BTW
 • Exclusief verplaatsingskosten

Verblindend

 • Kennismakingsgesprek
 • 12 uur fotografie (doorlopend)
 • Nabewerking in Lightroom/Photoshop
 • Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
 • Persoonlijke online galerij
 • Mini verrassingsalbum
 • Fotoslideshow op muziek
 • Inclusief BTW
 • Exclusief verplaatsingskosten

Zit je met vragen ?

Foto van katja
Werk jij enkel met pakketten ?

Neen, op de website staan 3 voorbeelden als inspiratie. Wil jij graag iets anders, valt jouw huwelijk niet in een vakje, no problem. Ik luister graag en stem alles af op jullie wensen.

Krijgen we de hoge resoluties ?

Natuurlijk, ik maak een ruime selectie en die kunnen jullie downloaden. Als je wil kunnen ook je familie en jullie vrienden meegenieten. Je kan je album of gallerij delen met hen. Zij kunnen eventueel ook downloaden als jullie dat toelaten.

Help, mijn partner komt niet graag in beeld ?

Heel begrijpelijk. 85 Percent van de volwassenen wordt liever niet gefotografeerd. Laat staan dat je dan nog een koppelshoot moet gaan doen. Iedereen ervaart de shoot als heel aangenaam en ongedwongen. Ik streef ernaar om spontane beelden vast te leggen en help jullie ook als nodig om in the mood te komen. Dus no worries, komt altijd goed.

Wat als het regent ?

Ik durf het niet hard te maken maar ik ben de fotograaf met de goed weer garantie ? Ik ben voorzien van doorzichtige paraplu’s in noodgevallen. Ik bekijk graag vooraf samen een plan B als locatie voor de koppelshoot. We kunnen eender welk moment beslissen om plan B al dan niet te laten doorgaan.