Communiefotografie

Ik ben een echte kinderfotograaf. Dat komt goed van pas voor jouw communieshoot. Communiefotografie is supertof om te doen.

Communie of lentefeest, what’s in a name, de shoot is hetzelfde. 🤗

Laat de kinderen zijn wie ze zijn. Introvert, extravert, een beetje ondeugend, een beetje schuchter. Allemaal prima voor een communie fotoshoot op locatie of in de studio.

Nog geen communiefotograaf geboekt?

Geen paniek, ik stel je gerust. Op deze pagina kan je gemakkelijk jouw moment inboeken. Wil je zeker zijn van jouw plekje? Wacht niet te lang en reserveer direct in mijn agenda. Daarna mag je op jouw twee oren slapen. Jouw shoot zal geweldig zijn met beelden om van te dromen. 🥰

Is alles al ingepikt of wens je jouw persoonlijke shoot op een andere buitenlocatie of in de studio?

Stuur een mailtje naar katia@cameramuze of bel 0495 32 81 05.

Laat ze zichzelf zijn, laat ze huppelen en springen, laat ze stilletjes genieten.

kinderfotograaf op locatie, cameramuze

Jouw communiefotografie op locatie

communie fotoshoot in de natuur, cameramuze

Als communiefotograaf geef ik graag ruimte aan de kinderen om zichzelf te zijn. 

In de natuur lukt dat altijd. Voor hun communieshoot is het superleuk om hen in volle glorie te fotograferen. Hoe spontaner, hoe liever ik het heb.

De fotoshoot is een hele leuke interactie met ‘niks moet – alles kan’.

Weet je zelf een leuke fotoshoot locatie waarmee je een bepaalde verbondenheid hebt? Of zijn er specifieke hobby’s die je wil meenemen in de foto’s? Just let me know.

Zijn er broers of zusjes? Willen de mama en papa ook op de communiefoto? Geen probleem.

“Je danst, je straalt, je springt, je geniet, je kijkt, je voelt en denkt … wat een mooie dag !”

communiefoto buiten, cameramuze
communieshoot studio, cameramuze

Communie fotoshoot in de studio

Je bent op zoek naar een fotograaf voor de communie van jouw liefste. Bij deze, lucky you, je hebt mij en mijn studio gevonden!

Een fotostudio is een gecontroleerde omgeving waarbij je niet afhangt van weersomstandigheden of andere natuurelementen. Het licht bij een communieshoot in een studio is altijd optimaal, waardoor je niet hoeft te denken aan welk tijdstip geschikt is.

Ook in mijn studio laat ik de kinderen volledig zichzelf zijn. Ze voelen zich ‘model’ voor een uurtje. Zelfs de kinderen die het niet zo hebben voor een shoot bij een communiefotograaf, ervaren dit als een speciale uitstap met een hoog fungehalte.

Wie is Katia?

Foto van katja
Mensenmens

Een superenthousiaste, gepassioneerde, positieve, creatieve, menslievende multipotential. Een mensenmens pur sang die van kindsbeen af met haar camera is vergroeid. Tekenen, schilderen en fotograferen, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik zie mensen graag, ik zie iedereen die voor mijn lens komt graag. Believe it or not, so true. Zo pak ik de zieltjes en verwerk ze in mijn beelden.

De fotograferende wetenschapper

Go with the flow en ik kwam altijd waar ik moest zijn. Als bioingenieur met een doctoraat in de diergeneeskundige wetenschappen, bleef ik eeuwige student. Avondschool leerkracht lager onderwijs, vrije ateliers schilderen, avondschool fotografie in het KTA in Aalst, KISP Mariakerke, continue bijscholing via workshops van topfotografen, nationaal en internationaal. En ofcourse autodidact, wat ik niet weet, zoek ik op, maak ik me eigen.

Natuurliefhebber en avonturier

Van jongs af aan heb ik de wereld afgereisd, andere culturen gesmaakt, en altijd het avontuur dichtbij de natuur opgezocht. Ik ben aangestoken, er is geen antidote, de reismicrobe heeft me in haar macht. Ik geef me over.

Gekke mama

Moeder van mijn 2 hartjes, de king en de viking, my kids, mijn alles. Ze groeien boven mijn hoofd en ontwikkelen sterke persoonlijkheden. Als ik hen kan fotograferen, dan lukt dat met jou zeker, trust me.

Jouw fotograaf

Na een parcours van 24 jaar in leidinggevende functies binnen de laboratoriumwereld, heb ik knopen doorgehakt en bruggen opgeblazen. Ik ben goed geland en leef mijn droom, adem mijn passie. Met die adem blaas ik jouw shoots alle leven in.