Over Katia De Wasch

Mijn levensverhaal is lang maar het zou je niet vervelen. Ik ben een optimistische happy realist en creatieve duizendpoot met een hart voor mensen en voor de natuur. Als fotograaf ben ik in mijn ‘zone’. Ik surf op adrenaline golven en wordt opgeladen van het fotograferen. Alle redenen om mijn bruggen op te blazen en mijn vorig leven vaarwel te zeggen. Het is al jaren geleden maar zonder spijt ben ik hier als stuurman van mijn eigen schip. Ik neem jou graag mee op mijn journey vol enthousiasme en spontaneïteit.

“beauty can be seen in everything”

Soms is het lastig voor me om in gezelschap niet afgeleid te geraken. Altijd en overal zie ik unieke portretten, prachtige lichtspelingen, speciale composities. Ik neem ze op in mijn gedachten maar liever leg ik ze vast. Het is zelfs lastig om films te bekijken zonder de fotografie van de film te analyseren en me te laten meeslepen in het verhaal.
De aard van het beestje, gepassioneerd, geïnteresseerd, altijd in volle evolutie.

Everything has beauty but not everyone sees it.

Confucius

Huwelijksfotograaf

Ik hou ervan om de fotografie van jullie huwelijk spontaan, ongedwongen, puur natuur, stylish if you wish, nikske geforceerd, in beeldtaal te vertellen.

Loveshoot

“So in love”, je wil het van de daken schreeuwen. Je wil het ook vereeuwigen om altijd te kunnen terugblikken. Een romantische fotoshoot voor jullie als koppel, hoe tof is dat.

Wat kan ik als familiefotogaaf voor jou doen?

Communieshoot

Ik ben een echte kinderfotograaf. Dat komt goed van pas voor jouw communieshoot. Communie of Lentefeest, what’s in a name, de shoot is hetzelfde.

Events- & reportages

Een personeelsfeest, beurzen, festivals, een sportevent, noem maar op. Als jij het kan bedenken, kan ik het als event fotograaf zeker fotograferen.

Branding shoot

Zoek je die creatieve bedrijfsfotograaf die de juiste sfeer kan creëren binnen jouw huisstijl ? Die fotograaf die de identiteit van jouw onderneming en jouw branding ondersteunt ?

Jouw bedrijfsfotograaf en Personal Branding fotograaf

Website & social shoot

Professionele fotografie voor jouw social media en website, moet dat echt? Jazeker, of course. Wil je eruit springen?

Wie is Katia?

Foto van katja
Mensenmens

Een superenthousiaste, gepassioneerde, positieve, creatieve, menslievende multipotential. Een mensenmens pur sang die van kindsbeen af met haar camera is vergroeid. Tekenen, schilderen en fotograferen, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik zie mensen graag, ik zie iedereen die voor mijn lens komt graag. Believe it or not, so true. Zo pak ik de zieltjes en verwerk ze in mijn beelden.

De fotograferende wetenschapper

Go with the flow en ik kwam altijd waar ik moest zijn. Als bio-ingenieur met een doctoraat in de diergeneeskundige wetenschappen, bleef ik eeuwige student. Avondschool leerkracht lager onderwijs, vrije ateliers tekenen en schilderen, avondschool fotografie in het KTA in Aalst, KISP Mariakerke, continue bijscholing via workshops van topfotografen, nationaal en internationaal. En of course autodidact. Wat ik niet weet, zoek ik op, maak ik me eigen.

Natuurliefhebber en avonturier

Van jongs af aan heb ik de wereld afgereisd, andere culturen gesmaakt, en altijd het avontuur dicht bij de natuur opgezocht. Ik ben aangestoken, er is geen antidote, de reismicrobe heeft me in haar macht. Ik geef me over.

Gekke mama

Moeder van mijn 2 hartjes, de king en de viking, my kids, mijn alles. Ze groeien boven mijn hoofd en ontwikkelen sterke persoonlijkheden. Als ik hen kan fotograferen, dan lukt dat met jou zeker, trust me.

Jouw fotograaf

Na een parcours van 24 jaar in leidinggevende functies binnen de laboratoriumwereld, heb ik knopen doorgehakt en bruggen opgeblazen. Ik ben goed geland en leef mijn droom, adem mijn passie. Met die adem blaas ik jouw shoots alle leven in.